Anne Altena is een consultant die vanuit een civieltechnische achtergrond goed inzetbaar is voor projecten waar analyse, inzicht, strategie, besluitvaardigheid, coördinatie en gevoel voor het (bestuurlijke) proces een ‘must’ zijn. Hij is zeer breed inzetbaar en kenmerkt zich door zijn inzet, scherpe analyse en betrokkenheid bij de werkzaamheden.

Anne is als contractmanager actief op het vlak van infrastructuur tot en met gebiedsontwikkeling, adviseert, stelt contracten op (Systems Engineering en UAV-GC), begeleidt aanbestedingsprocedures voor werken, diensten, leveringen (EU) en of begeleidt de realisatie van projecten (SCB). Altijd aan de zijde van de opdrachtgever.

Tevens is Anne A+-gecertificeerd voor de toepassing van Best Value. Met ervaring van de toepassing niet alleen tijdens de aanbesteding, maar ook ervoor en tijdens de realisatie.

Door de opgedane ervaring binnen diverse projecttypen en projectfasen, heeft Anne een brede blik ten aanzien van het totale (bouw)proces ontwikkeld met behoud van focus op de projectdoelstelling. Dit komt in zijn rol als manager projectbeheersing ook duidelijk naar voren.

Kenmerken van Anne: enthousiast, gedreven, analytisch, nuchter en betrokken.

IPM-rolhouder: contractmanager en manager projectbeheersing.

 

terug